Ikerház - Brigád utca
A tervezési megbízás a telken kétlakásos családi ház elhelyezésére szólt. A telket déli oldalon út határolja, továbbá a szomszédos telkek beépítettek.
A tervezett épületet a telek közepén úgy helyeztük el, hogy az a legkisebb beavatkozással, a helyi szabályozásokat betartva legyen telepíthető erre a telekre, vigyázva a környezeti elemekre, az élővilágra, meglévő növényzetre. Az épület a határoló út felől megközelíthető. Az épület kétszintes, lapos tetővel fedett, mozgalmas formájú.

Az alaprajzi elrendezést a következők szerint szerveztük: az előtérből nyílik a konyha-étkező tere. A központi előtér/étkezőhöz kapcsolódik a nappali - konyha - étkező közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik. Az egykarú hagyományos szerkezetes lépcsőn juthatunk fel az emeletre, ahol a szobák és vizes helyiségek találhatóak.

Az épület külső megjelenésében nem hivalkodó, egyszerű, nemes és természetes anyagok betervezését tartottuk fontosnak. Ebben a tekintetben az épület illeszkedik környezetéhez, a tágabb környezetet is beleértve.