Budakalász - Budai út
A tervezési program földszint + tetőtér beépítéses 5 lakást tartalmazó 3 egységből álló épületegyüttes tervezésére szólt. A tervezési terület a település forgalmilag legfrekventáltabb utcája, a Budai út- és a Vasút sor között található. A Budai útra zártsorú beépítéssel helyeztük el az épületet, melyben 2 db földszinttel és tetőtérrel rendelkező és 3 db földszintes lakás létesül. A telek adottságaiból fakadóan az épületegységek 1 méteres szinteltolással kerülnek kialakításra, 3 önálló épületegységként. Ezek bruttó területei nem haladják meg a 200 m2-t. Ezzel a kialakítással déli irányból benapozott belső udvarok és L alakú belső tornácok jönnek létre. Az oldalhatár mentén létesítendő közlekedő út és parkolók a telek adottságaihoz alkalmazkodnak, minimális feltöltéssel.
A szomszédos épületek magasságához, és a Budai úton kialakult állapotokhoz igazodva alakítottuk ki az épületeket, melyek anyaghasználatukban a helyi hagyományokat igyekeznek követni. Az épületek homlokzatai vakolt fehér felületűek, kő lábazattal. A tetők natúr színű cserépfedésűek, valamint a felépítményeken, tornácokon cinklemez fedést kapnak.
A telek belsejében kis üde zöldfelületet alakítunk ki. A felületek egységesen gyepfelülettel és talajtakaró cserjékkel fedetten tervezettek, melyeket az épületegységek U alakban ölelnek körül. A tervezett zöldfelületeken 3-3db kis lombkoronájú fát ültetünk. A szükséges szintváltásokon a feltöltéseket, a funkcionális egységek határán növénykosaras támfal határolja.