Sík utca - családi házak
A tervezési megbízás a tekintélyes méretű téglalap alakú telken két darab egylakásos és egy darab kétlakásos családi ház elhelyezésére szólt. A telket északi-keleti oldalon, a Sík utca határolja. A környék beépítése családi házas, illetve a nagyobb telkeken többlakásos lakóegyüttesek is találhatók.
A három épület szabadon állóan épült a telek hosszanti észak-keleti telekhatára mentén végigvezetett behajtó útról megközelíthető módon. Az épületek közül a második kétlakásos. Az épületek tömegformálása egymáshoz hasonló. A tetőformák, az alaprajzi szerkesztés egymással rokonságot mutat, de semmiképpen sem egyforma. Az alkalmazott anyagok, felületstruktúrák, színek egységesek.
Az épületekben egy-, illetve a leghátsó épületben kétállásos garázs kapott helyet. A garázskapu mellett, annak közelében nyílnak a bejáratok. Az épületekben egységesen az előszobából nyílik egy természetes szellőzésű kiszolgáló helyiség, zuhanyozó-mosdó WC-vel. Az előszoba helyiség egyben a garázsból való beközlekedéshez zsilipként is szolgál. Innen haladhatunk tovább az étkező-nappali tere felé, melyekhez egységesen közös légtérrel kapcsolódik a konyha. Szintén az előterekből a másik irányban a kert felé tájolt hálószoba nyílik melynek kiszolgálására a fent említett zuhanyozó-mosdó rendeltetett. Szintén az előterekből indul az emeletre vezető lépcső, a lépcső kar alatt egy kis tároló kapott helyet. Az emeleti szinten a lépcső hosszanti elrendezésű folyosóra érkezik. Innen nyílnak az emeleti szobák melyek közül két nagyobb és épülettípustól függően további egy nagyobb vagy két kisebb szoba, egy fürdőszoba és egy gépészeti helyiség közelíthető meg. A jobb térformálás érdekében az épületek rövid oldalain igyekeztünk teraszt illetve erkélyt kialakítani. Ezeket a tájolástól függően megfelelő napvédelemmel, árnyékoló berendezéssel láttuk el.