Többlakásos társasház - Angyalföld
Ennek a társasháznak a terve a XIII. kerületben, a Róbert Károly körút belső felén fekvő, mellék utcai foghíjtelekre készült. A lakásokhoz teraszok, illetve belső oldalra közös kert épül.

A telek és az utca jól kihasználtsága céljából a ház lakóinak gépkocsijai az épület alatt, két pinceszinten kerülnek elhelyezése. A parkolókat autóemelő rendszer szolgálja ki.

A földszinten két üzlethelyiség nyílik az utcára, illetve a belső oldalon kerti kapcsolat köti össze a lakásokat a zöldterülettel.
A további szintekre váltakozva 4-5 lakás kerül. Az ötödik és hatodik emeletre két nagyobb méretű, két szintes, penthouse lakás épül, mindkét irányba tágas teraszokkal kapcsolódva, a szinteket belső lépcsők kötik össze. Ezek közül az egyik műteremlakásként lett tervezve.
Látványok és építészeti tervek

Kivitelezés képei
Alépítményi munkák a Bp. XIII. kerületben: a -8.00 m körüli szinten folyik a kétszintes mélygarázs, az autóemelő és a személylift földmunkája, alapozása. A földpartokat mint az orgonasípok 1,20 m-ként fúrt kihorgonyzott vasbeton cölöpök tartják. Közöttük a vízzárást jet eljárással injektált részek biztosítják.