Többlakásos társasház - Csata utca
A tervezési program pinceszint + földszint + 5 emeletes 34 lakást és a földszinten irodahelyiséget tartalmazó épület tervezésére szólt.

A földszinten közvetlenül az utcáról nyíló iroda egység lesz. A gyalogos bejárat az épület jobb szélén helyezkedik el, a bejárati előtéren áthaladva tágas előcsarnokban helyeztük el a liftet. Innen egy rövid lépcsőn továbbhaladva egy ajtón át a nyitott természetes szellőzéssel rendelkező lépcsőházba jutunk. A megemelt szintű zöldtetős belső udvarra 4 db kertkapcsolattal rendelkező lakás nyílik, kettő a hátsó szárnyban és kettő az elülső szárny középfolyosójáról. Továbbá helyet kapott a földszinten, a bejárati előtérből nyíló közös tároló és a hulladéktároló helyiség is.
Az I. emeleten 6 db, a II-IV. emeleteken a lépcsőházból elérhető belső folyosókról 7-7 db lakás nyílik, melyek alaprajza szintenként megegyezik. Az V. emeleten 3 db nagyobb méretű lakás lesz, melyekhez a visszahúzott épülettömegeknek köszönhetően tetőteraszok tartoznak. A nagyobb lakások átmenő rendszerűek, a kisebb lakások az egyik homlokzat irányába nyílnak. A telek belsejében kis üde zöldfelületet alakítunk ki. A felületek egységesen gyepfelülettel és talajtakaró cserjékkel fedetten kisebb fák telepítésével tervezettek.

Tervek és látványok
Tervek - előtér
Látványtervek - előtér
Kivitelezési fotók
Kivitelezési fotók - 2018.01.31.
Panoráma képek az épület tetejéről
Szerkezetépítés ...
Kész épület